5 Mart 2013 Salı

Web Sitesi Kurma Rehberi



Affiliate Marketing yani Satış Ortaklığı yapabilmek için bir web sitesine sahip olmak önemli bir unsurdur.Çünkü Satış Ortaklığı sisteminde Satış Ortağı olacağımız ürünleri tanıtımını daha kolay yapabilmeniz için bir web sitenizin olması sizi bir adım öne geçirecektir.Bu doğrultuda bir web sitesi kurmak istiyorsanız fakat bunu nasıl gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız bu yazıyı dikkatlice okumalısınız.
Web sitesi kurmak için bir çok yöntem vardır.Bir çok kişi web sitesi kurma konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığı için web sitesi kurabilmek amacıyla web tasarımcılarına ve web tasarım kurslarına yüzlerce hatta binlerce llirasını boş yere harcamaktadır.Bu oldukça maliyetli bir yöntemdir ve her zaman doğru sonuç alınamayabilir.Bu maliyeti yüksek bir yöntem  olduğu için , bu işi hiç para harcamadan yapabileceğini zanneden kurnazlar ne anlama geldiğini bilmediği kodlamalarla günlerce , haftalarca boğuşup sonucunda yarım yamalak bir site ortaya çıkarırlar.
Web tasarımcılarına binlerce lira ödeyecek gücüm yok , web tasarım kurslarına ayıracak aylarca vaktim yok diyorsanız doğru yerdesiniz.Sizlere Web Sitesi Kurma Rehberinden biraz bahsetmek istiyorum.Bu rehber sayesinde istediğiniz web sitesini birkaç saat içinde kurabileceksiniz.


Web Sitesi Kurma Rehberi Nedir?

Web Sitesi Kurma Rehberi , web sitesi kurma konusunda hiç bir bilgiye sahip olmayan kişiler için özel olarak hazırlanmış bir kaynaktır.Web sitesi kurma konusunda size adım adım rehberlik edecek olan bu kaynak yazılı , resimli ve videolu anlatımlardan oluşan bir eğitim setidir.

Web sitesi kurma rehberinin avantajları saymakla bitmez, ancak bu avantajlar arasında vermiş olduğu bonuslar apayrı bir yer kaplamaktadır,işte onlardan bazıları;
1.Seo Eğitimi: Her web sitesi sahibi bilir ki,site kurmakla iş bitmez,ziyaretçiler de kendilğinden gelmez,e o zaman site kurmanın mantığı ne?İşte Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) sitenize ücretsiz ziyaretçi çekebilmek için yapmanız gereken işlemlerdir.Web sitesi kurma rehberinin sahibinin ücretsiz olarak verdiği bu bonusla sitenize nasıl binlerce ziyaretçi çekebileceğinizi, ve sitenizi arama motorlarına göre nasıl optimize edebileceğinizi anlatmaktadır.
2.Site Kazançları: Yıllardır binlerce kişinin web site üzerinden para kazandığını mutlaka duymuşsunuzdur,işte bu bonusla da siteniz üzerinden para kazanmayı öğrenebilirsiniz.Bu bonus, kendi başına bir eğitim seti niteliğindedir.
3.İnternet Reklamcılığı: Çağımızın reklam şekli olan internet reklamcılığı sırlarını öğrenerek,gerek sitenize gerek işinize büyük bir katkı yapabilirsiniz.
4.Google un Sırrı: Buda kısıtlı sayıda verilen bir bonustur,içerik hakkında açıklama yoktur,Google dan sitenize kısa süre içerisinde binlerce kişi çekmenin sırları anlatılmaktadır.
5.Ücretsiz Domain Adı
6.Ücretsiz Teknik Destek ve Ürün Güncellemelerinden Ücretsiz Yararlanma Hakkı
Görmüş olduğunuz gibi sizleri internet kurdu yapacak,içinde her türlü eğitimin bulunduğu,Türkiye şartlarını çoktan aşmış,yüzlerce referansı ve yine binlerce mutlu müşterisi ile Web Sitesi Kurma Rehberi sadece Türkiye de değil dünya üzerinde en kaliteli eğitim setlerinden birisidir.

Web Sitesi Rehberi hakkında detaylı bilgi edinmek için www.websitesikurmak.net adresini ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder